skolan

2009-11-30, 11:40:33 / Kategori: Allmänt
heeeej bloggen jag sitter hära med freddy och är på datan , hihih vi har skit roligt, jag kan inte skriva så mycket mera, för snart märker dom att jag skrivier i min blogg, puuuuss på er älsklingar .

heeeeeeej bloggen,

2009-11-29, 09:44:48 / Kategori: Allmänt

heeeeejsan alla ! det här e ett av mina sista inlägg, va ba tvunden att skriva den, idag så ska jag dansa skit mycket, HAHAH sen ska jag vel hem fixa mig och sova, det blir en fett lång dag idag !
sen igår va jag med kristina och katarina ! det va fett kul, vi gick till skärholmen och typ hade det roligt, tss sen gick vi hem  till dit vi skulle, (asså vi va hemma hos några vi känner för dom skulle flytta och dom bor skit nära skärholmen) sen så ade vi det fett chill den dag, jag orkar inte berätta allt nu, men igela fal nu ska ajg ladda upp lite bilder från igår, puuuss !







katarina jag och kristina ;D


hejdå bloggen

2009-11-27, 20:46:23 / Kategori: Allmänt
nu under veckan raderar jag min blogg, tror jag eftersom ingen komenterar eller läser den, den är endå fett tråkigt så tack för alla som tittat men snart raderar jag den puuuuus på er ;D

vad tycker du ?

2009-11-27, 15:52:59 / Kategori: Allmänt


vad tycker du om kissie ? :O


jagharblivitendåligbloggare

2009-11-27, 15:37:48 / Kategori: Allmänt
heeeej bloggen, jag har inte bloggat på skit länge, har inte haft tid och inte pallat , förlåt ska inte göra så mera, funder faktist på att ha en lite paus vad tycker ni? men idag så har det varit skola jävla redovisning, HAHAH maddi hade skrivit typ 133 sidor till mig, nej men asså fett långt så jag typ ba: ehhm maddi vad står det här?
sen så slutade vi det va vel bra, idag ska jag itne alls göra någont speciellt , ska vara hemma messa lite och titta på idol ! hhi coh en film kanske, men nu orkar jag itne skriva mera, puuuss på er ! ;D


visst den e bra ?

skolan

2009-11-27, 09:24:20 / Kategori: Allmänt
heeej alla nu sitter jag och skriver på skolan data, det är fett kul, förlåt att jag inte skrivit på länge men jag har inte pallat, nu kan jag inte skriva mera för nu kommer våran lärare men så länge puuuuuuss på er :)

godnatt

2009-11-20, 21:24:44 / Kategori: Allmänt
Godnatt älsklingar, nu ska jag gå till duchen sen ska jag sova, vaknar 4 eller 5 i morgon ska ju någonstans med kompisar, sen så kommer jag inte kunna skriva i morgon förlåt men ajg skriver på söndag !
juste jag har lite tid att betätta om vad som hände för några minuter sen, haha jag va hemma hos matilda, va hade det fett skoj snacka lite, va lite på datan, osv. Sen så åkte jag hem och nu sk ajag till duchen, förlåt för dålig updatering men jag måste fan dra nu puuss !

svar

2009-11-20, 21:16:48 / Kategori: Allmänt
1. av: biatchsmile@
älskar du mig ? <3
svar: jag älskling jag älskar dig skit mycket ! <3

2.thihihi, vad gör du när du har tråkigt ?<33
http://bruneetten.blogg.se/
svar : ja jag ringer vel någon , messar lite och är på datan ! <33

3. hm, vad tycker du om mig? :) <3333
http://madeleneconnysson.blogg.se/
svar: gud maddi jag älskar dig, jag har kännt dig i 11 år nu, du är snälla söt ,underbara och finns alltid där ! <3333


4.Vad tycker du om kisse?
Varför är du en helt annan människa så fort Maddi är i närheten?
svar: asså jag vet inte vad jag tycker om henne faktist!
sen de dära med maddi , asså vafan jag är inte en annan person , jag är
likadan !

5.vad betyder mest för dig ? <3
 
http://dbeauti.blogg.se/
det som betyder mest för mig är vänner och familj, vet inte vad jag skulle göra utan dom.


6.hur lång är du?
svar: jaa du jag är skit lång, 1.68 tror jag att det va ! 


7.vad är jag ? <3
 http://miiill.blogg.se/
svar: du är fett söt, snälla och underbar <3


8.hur kort är du ?
svar: ja jag är inte kort jag är skit lång !


9.av: matilda
1. älskar du mig ? :*
2. du vet väl att din blogg äger ? ^^<3
hah :) kom inte på något bby .
svar: naww jag älskar dig med gumman !
ja jag älskar dig skit mycket,
okej nej det vet jag inte ! puss <33


F R E D A G

2009-11-20, 15:15:48 / Kategori: Allmänt
heeeello bloggen, förlåt att jag inte har skrivit , men jag har inte kunnat eller hur man nu säger det, under veckan så har det bara varit skolan, och typ gäster, det va fett tråkigt, sen igår så träffade jag demi, vi åkte först till huddinge sen så vare fett fullt där så vi åkte till tumba, köpte lite godis (eller mycket godis) sen åt vi på donken.Hahaha det rpligaste va att vi typ kom försent till bussen nästan, då sprang vi och sen så ba kom det en bil som börja köra på demi, hahaha vi typ dog av garv fast det inte ens va kul.. sen så visste vi inte vilken buss vi skulle ta:) tss fett smarta! sen så när vi kom hem snackade vi sen så hade vi lite kul sen sjusade pappa hem demi. Sen när jag kom hem så gick jag och ducha. Aa det va vel allt som har hänt neej men juste idag så vare ju skola först, så jag gick typ till skolan halv nio sen hade vi tråkiga lektioner, sen lunch åt inget det va så äkligt, sen så skulle vi typ ha film sak, så jag och freddy typ sprang upp för att ta dom bästa platserna, och vi va typ dom som fick dom, HAHA men sen så måste jag säga att filmen va fett bra, lärarna tyckte det va fett lläskigt, sen ville typ alla ha chips mest freddy och martina, så söta ! sen så gick jag hem, maddi och freddy och någtra till gick när jag, aja ddet va vel typ allt nu, ska gå och fixamig snart, kommer inte att träffa någon idag eftersom att jag åker till vesterås eller någonstans i morgon klockan 6 så puuuuuuuuss på er så länge :) här får ni en bild på olli, fick inga bra bilder på demi och mig igår alla blev typ suddiga ! puss


kort inlägg

2009-11-17, 20:45:09 / Kategori: Allmänt
hehej jag hinner inte skriva så mycket, idag vare skola och sen gäster, på torsdag träffar jag demi och osv
men nu ska jag dra puss

snart blire inge mera

2009-11-16, 20:09:56 / Kategori: Allmänt

data för mig har jag bestämt, för att jag ska vila, hhahah jag pallar inte och snart ska vi ändå hem, sen ska jag ju vakna klockan 8 i morgon (suck) på det, men aja nu ska ajg dra och äta lite kakor (HAHAAH tjockis)
aja nu orkar jag inte skriva mera, puss på er


M Å N D A G

2009-11-16, 15:25:32 / Kategori: Allmänt
heeeeej bloggen, idag så har det bara varit skolan, vi fick tillbaka ett skit gammalt prov, fick G jippie är fett glad, ;D sen så vare vel bara en skit tråkig dag, kom hem för typ en timme sen, skulle va med maddi men jag kan inte ska tilll gäster, (dumma gäster) HAHAHAHA men nu ska jag fixa mig , hörs senare puss på er ,


GÅRDAGEN & IDAG

2009-11-15, 18:46:34 / Kategori: Allmänt
heello bloggen, jag har inte kunnat skriva så mycket igår eller jag han inte,för att jag passade min lille brorsha och va lite med anndra, asså jag gick och la mig klockan halv 4 igår, asså min mamma och pappa dom hade ju åkt på någon fest eller va det nu va sen så somnade min lille brorsha som är 1 år, sen så vaknade han och typ inte kunde anndas, asså shit jag visste värligen inte vad jag skulle göra, farmor va där men han ville inte gå till henne, sen så blev han lugn igen, jag ringde mamma som va påväg hem och så fick han prata med henne sen så somnade han, sen kom mamma och pappa. Shit asså jag ville ju bara dö då, men sen blev allt bra.Sen nu idag så vaknade jag fixade mig lite, snackade med demi och maddi och några andra i sms , sen så åkte vi till dansen, det va vel kul där, sen när vi kom hem så duchade jag och sen fixade mig, sen åkte vi till gästerna som jag är hos nu, iförsig det är min kusin, så GRATTTTTTIS KUSIN SOM NU ÄR 5 ÅR ! ! !
men nu ska jag dra, jag orkar inte skria så mycket mera nu så puss på er och demi, :D

FRÅGESTUND

2009-11-14, 18:48:57 / Kategori: Allmänt

FRÅGENSTUND TILLS PÅ FREDAG SÅ PASSA PÅ FRÅGA NU !


madelene connysson

2009-11-14, 18:25:41 / Kategori: Allmänt
jag har kännt dig i 11 år nu, det är fett långt vi har haft både bra & dåliga minnen tillsammans, men mest bra minnen, jag orkar inte berätta dom här och nu för då tar det hela bloggen, hihih jag älskar dig maddi och tack för allt och alla gånger du har stöttat mig och alltid funnits dära! det betyder värkligen, du förra året vare fett tungt för mig, men då fanns du som en svävande ängel som just kom till mig för att hjälpa och vara där.Jag vet inte hur jag sak tacka dig, jag vet inte , nu vill jag vara hära för dig i alla lägen så du kan snacka med mig när du vill jag lovar, förlåt för allt dumt jag har gjort för mig, det ongrar jag värkligen, och tack igen gumman.. <3