hejdå alla bloggläsare ;)

2010-01-31, 21:50:28 / Kategori: Allmänt

hejhej bloggen, vad gör alla? själv ska jag snart tagga till duchen känner att jag ba vill sova nu, är loxom helt enkelt slut ! vet inte ens vart jag får krafterna ifrån att skriva det här inlägget :O. Hihih men endå, det känns som om mitt öra ska explodera :O har skit ont i det :( men aa imorgon tror ajg det inte blir skola är inte helt säker men aa nu orkar jag inte skriva mera hedå alla läsare :)


dans & innebandy

2010-01-31, 10:42:26 / Kategori: Allmänt

hej bloggen, jag vakna för någon timme sen kunde inte sova mera ;) sen jag palla inte sätta på datan så jag titta på tv istället :) men nu ska jag snart fixa mig för snart kommer min kompis och hämta mig  ska på dans och jag ens orkar dansa XD:) LALAL jag har skit tråkigt just nu, alla sover typ fuck :) men aa juste tack så mycke för alla era frågor :) asså ni äe jue så söta :) hhi mern nu orkar jag inte skriva mera, kanske kommer ett inlägg sen, men aa annars hare skit bra pussar :) älskar dom här tjejerna på bilden :)


svar på frågorna :)

2010-01-31, 10:33:51 / Kategori: Allmänt
1 - hur mår du just nu :D? hhaha <3
svar: jag mår vel sådär, lite ont i halsen bara ;) <3

2 - din skorstorlek ? <3
svar: 39-40 har skit stora fötter :O <3

3 - dina bästavänner ?<3
svar: jag har ganska många riktiga bästavänner men daria, fredrica & demi är mina värkligen bästavänner nue :)

4:vem står sist på din kontaktlista ? ;D §
svar: wille ;)

5 - vem älskar du ? :D §
svar: jag älskar många faktist ;)

6 - din favo färg ?
svar: blå ;)

7 - diiin mäst älskade bästavän <3
svar: älskar alla vet inte :) <3

8 - vem har du mest minnen med ?
svar: david & maddi

9 - vem tycker du e sötast av tjejer ?
svar: hur menaru ? asså har många tjej vänner som är söta ;)

10 - vem e sötast av killar ? ;D
svar: säger tyvär inte kanske e taskig mott andra då ;D

11 - din favo nummer
svar: 7 faktist :P

12  - favo land ?
svar: usa och serbien :)

13 - e du kär i nån just nu ?
svar : är inte helt säker :?

14 - gillar du o strula ?
svar : HAAHA mm :)

15 - din favorit ex pojkvän ? XD
svar: vilken fråga asso :D HAAHHA säger inte :)

16 - vem fick du sist sms av ?
svar: daria gumman :)

17 - vem ringde du sist ?
svar: milan

18 - vad gör du ? =)
svar: sitter och lyssnar på musik och svarar på frågorna ;D

19 - vem ringde dej senast ?
svar: det va dolt kommer inte ihåg (:

20 - vem prata du sist med ?
svar : mamma :)

21 - när ramla du sist ? ;D
svar: för typ 5 minuter sen, XD

22 - hatar du min blogg? :3 <3
tyckeru om skolan ?§
vilka bloggar läser du? <3
 http://ttillaa.blogg.se/
svar: nej jag hatar inte din blogg, det är ju super bra ;)
neeej jag hatar skolan fuck den !
jag läser, http://madeleneconnysson.blogg.se , http://dbeauti.blogg.se , http://ttillaa.blogg.se , http://natttss.blogg.se http://malincarro.blogg.se och många fler :) <3

gäster

2010-01-30, 20:32:51 / Kategori: Allmänt

hej bloggen, jag sitter här med min kusin vi hare vel skojit han gillar typ att kolla på pippi och så, så jag måste typ kolla för 100:de gången :) men aa, annars ere bättre, men jag har fått en konstig röst men har fortfarande lite ont i halsen, men jag hoppas det går över snart :) men jag orkar inte skriva så mycket mera nu fatisk ni får hare skit bra så länge men nu ska jag ladda upp en eller två bilder på va jag precis fick :) en maskara,läpglans och typ nagel sak sen fick jag en smink väska men orka inte ta kort på den ;) hahaha pussar till er ;)


LÖRDAG !

2010-01-30, 10:03:56 / Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggen :)
hur ere med er dåra? själv ere sämst jag har skit ont i halsen sen jag kan knappt prata , sen skulle jag gå på bio med daria ,lana och nåra till men nu kunde jag inte :( jävla sjuka asså det måste alltid komma i fel tid asså.Men aa igela fal sen idag kommer typ gäster komma till oss , mina kusiner oxå det blir vel kul :/ hoppas jag inte smittar dom :) neje jag hare bra här i mitt rum :) men aa vad ska ni göra idag ? men nu orkar jag faktist inte skriva mera så hare bra, juste tag
för alla era frågor som ni ställt ni är så gölliga, pussar t er. :) ni kan oxå fråga frågor i det här inlägget ;)


frågestund ? (a)

2010-01-29, 22:02:25 / Kategori: Allmänt

heej bloggen tänkte på att ha en frågestund lixom det va faktist ett tag sen jag hade en , men aa nu får ni fråga exakt vad ni vill tills på söndagni har exakt 2 dagar på er, fråga nu pussar till er alla :)


fredrica & skridskor

2010-01-29, 16:57:59 / Kategori: Allmänt

hejhej bloggen ;)
ska berätta lite om min dag :) idag så hare varit skola men det mesta va jue skridskor åkning och såvidare. Men aa jag börja klockan 9.00 typ sen kom jag dit visste inte vart jag skulle komma in men maddi och fredrica hade redan undrat vart jag var :/ men dom palla inte komma ut :/.Ehmm sen så skulle jag sätta på mig skridskor och så vidare det tog lite tag , sen fixa vi oss sen så åkte jag maddi linn och fredrica ut på isen asså jag svär jag kunde inte åka det va fan skojit att titta på mig jag typ hoppa runt, sen palla inte maddi och fredrica åka mera så jag och linn åkte asså ni skulle sett linn typ drog mig asså det va skit kul sen hon ba slängde in mig i den där saken ( vad heter det nu igen ?) haha men aa sen kom freddy och vi åkte och hade det kul ;) sen åkte jag och freddy hem till mig :) (a) skit kul hihi sen åkte vi till skolan efter ett tag sen när vi kom till skolan så vare mat (euuhh) skit äkligt jävla ärtsoppa ucsh.Men sen va vi uppe satt vid maddi,linn,wille.pontus,martin lala och några fler, sen vare lektion sen sluta vi och jag och freddy drog till mig , sen hade vi skit skoj snacka mycket, juste mina föräldrar har taggit min data :/ lixom om ni inte visste nu e jag på en annan:) sen så ringde hennes mamma och sa typ att hon skulle hem och fixa sig eftersom hon rider ;/ det va jue tråkigt, sen kom hennes mamma faktist för ett tag sen ! aa och nu har jag skit tråkigt funderar på att ringa matilda snart och se vad hon gör men annanrs ska jag inte göra så mycket :) men vad ska ni göra ikväll dåra? men nu ska jag tagga pussar, juste här kommer lite bilder ;) jag älskar dom på bilden asså, har alltid lika kul med er tjejer love :)


skolan

2010-01-25, 14:20:13 / Kategori: Allmänt

hejhej idag vare skolan sen jag maddi linn och fredrica dog av garv för saker jävla flum XD :)
menmen nu måste jag göra lävla läxa som jag måste lämna in imorgon, japp skriver sen om ajg har tid pussar till er så länge ;) juste vad ska ni göra idag då ? :) saknar er


hejdå bloggen

2010-01-24, 21:26:25 / Kategori: Allmänt

japp hejdå ska dra tilll duchen sen ska jag vel sova orkar inte vara vaken så länge idag faktist :) plus det är skola imorgon kommmer vara skit trött annars. Hihihi jaa men idag hare varit dans sen innebandy samma tråkiga söndag som vanlig plus jobbiga !. Men nu orkar jag inte skriva något mera jo juste titta till http://madeleneconnysson.blogg.se och skriv frågor i hennes blogg ;) men aja pussar :) saknar vårat fina hus i serbien .. men hejdå puuss hare bra så länge


fixa mig

2010-01-24, 12:13:02 / Kategori: Allmänt

ska dra och fixa mig för snart ska jag på dans , skriver sen tror jag annars aa pussar


facebook :)

2010-01-23, 23:18:23 / Kategori: Allmänt

heej bloggen, vad gör ni ? asså jag sitter och är lite på pea och facebook, det är skit synd att pea ska lägga ner fattar igentligen inte varför. Men snart ska jag stänga av datan sen dra till duchen annars kommer jag inte orka vakna imorgon eftersom jag har dans :) men aa som ni vet så har jag typ inte gjort något idag det va fan tråkigt hemma jag skulle gått ut :/ men nu orkar jag inte skriva så mycket mera en hejdå jag kommer skriva mera imorgon men aa hare så bra och sov så fint alla :) godnatt alla :) 


städsak

2010-01-23, 17:32:45 / Kategori: Allmänt

hejhej bloggen, jag vakna för typ en timme sen (a) hihi ajg har jue typ sovit hela dan :O vet itne varför men aa :) just nu gör jag inte så mycket ska snart städa mitt rum för det ser ut som om någon har sprängt en bomb där :O.A sen ska jag vel inte göra så mycke faktist mina kompisar ringde typ men jag pallar inte vara med någon idag, mår för dåligt för det! Men nu så pallar jag inte skriva mera plus att jag måste fixa rummet, men jag skriver mera sen men jag hoppas ni hare bra så länge :), juste vad ska ni göra idag då ? pussar :)


godnatt

2010-01-22, 23:53:46 / Kategori: Allmänt

Godnatt alla bloggläsare e skit trött ska tagga till duchen nu , sen ska jag typ sova , skriver mera imorgon jag lovar, men aa sov så sött alla pussar från mig :)


bloggar

2010-01-22, 21:30:52 / Kategori: Allmänt

 som jag läser , asså många har frågat så jag passar på att säga asså jag läser mest
www.dbeauti.blogg.se
www.madeleneconnysson.blogg.se
www.natttss.blogg.se
www.melliandmalli.blogg.se
sen läser jag många fler men jag orkar inte skriva upp alla det tar tid ! om ni kanske märker e jag inte på blogg humör idag förlåt bloggen men aa , just nu sitter jag vid datan, skriver lite med olika folk och äter godis (tjokis ) men nu orkar jag helt enkelt inte skriva mera så ni får vel nöja er med det här, kanske skriver sen pussar :)


har tråkigt

2010-01-22, 21:15:37 / Kategori: Allmänt
- Har du pojkvän/flickvän? nej
- Är du kär? vill inte tänka på kärlek
- Hur tidigt stiger du upp? typ halv 6 - 6
- Vem/vilka vet mest om dig? många
- Gillar du att slåss? vene
- Vad ska du göra ikväll? inget
- Har du utländska föräldrar? vet inte heter sandra
- Var har du ont? överallt
- Är du bra på att måla? nej jag suger
- Vem kramade du senast? fredrica
- Vad längtar du till? sommarlovet
- Vad heter dina husdjur? har inget
- Har du körkort? nope
- Favoritgodis? olika
- Morgon- eller nattmänniska? nattmänniska
- Sparare eller slösare? slösare lätt
- Bio eller promenad? bio
- Är du kittlig? fråga inte ens
- Rädd för insekter? aa :O
- Anser du att du är stark? jaa såklart ;)